Wat voor klant?

Welcome to your Beveiliging

Heeft de klant een SSL beveiling?

Te zien in de adresbalk als https:// en het slotje. Wanneer dit niet het geval is staat er: niet beveiligd en begint de url met http://

Beveiliging inlog (bij Wordpress)

Wanneer de website gemaakt is met Wordpress (een cms) is dat een voordeel voor LuNo. In dit geval kan de achterzijde geopend worden met website.nl/wp-admin (vervang website.nl door website naam) Nu verschijnt er een een inlog paneel. Wordt hier gevraagd om enkel een gebruikersnaam + wachtwoord of is er ook nog een extra beveiliging aan toegevoegd als bijvoorbeeld een lettercode (te bekijken op https://www.lunoweb.nl/wp-admin)

Worden er wachtwoord in de broncode gedeeld?

In Edge. Open de website en klik met rechtermuisknop. Kies voor broncode of page source. Er verschijnt een textpagina. Zoek met CTRL-F naar woorden als password, login of wachtwoord. Kun jij dan een wachtwoord traceren?

Verschijnt er een cookie melding onderaan de pagina?

Nodig wanneer er gebruik gemaakt wordt van invul formulieren als contact of iets anders waar een gebruiker gegevens achter kan laten.

Is er op de website een verplichte privacy verklaring te vinden (deze is verplicht)

https://www.rocketlawyer.com/nl/nl/sem/algemene-verordening-gegevensbescherming-avg-documenten?gclid=CjwKCAiA65iBBhB-EiwAW253W9MGbZoerhv6814vCx_fRdgTR9g587XU5mOLtm1em6W4LEUBjZEpkxoCPdcQAvD_BwE

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

CAPTCHA


WhatsApp chat